5 medalles per atletes Escola C.A. La Rabosa

Marc, Clara i Carla

Massa calor en Torrent el 21 de juny per disputar l’autonòmic juvenil, i poques excuses per no fer-lo dissabte de vesprada, però a pesar de tot, gran nivell d’atletisme amb marques fluixes, que han deixat per als atletes “rabosers” un total de 5 medalles

Marc, Clara i Carla

Marc, Clara i Carla

Intractable el atleta de l’Escola Rabossera Toni Montalvà (competint pel Platges Castelló) que es feia amb els dos ors en llançaments de pes i en javelina, aconseguint en esta última prova la millor marca de la temporada amb 55.71 m. i preparant-se per al campionat d’Espanya de properes setmanes.

 

 

 

Toni Montalva

Toni Montalva

Toni Montalvá

En obstacles han destacat, tant en xics com xiques, el atletes de l’escola Rabossera.
Molt bona carrera de Clara Doménech (competint amb el C.A. Torrent) que s’emportava l’or en els 2000 m obstacles i menys sort per al seu germà Marc Doménech (C.A. La Rabosa) que després de tota la prova en primer lloc, perdia el lideratge a falta d’uns metres, entrant segon per sols quatre centèsimes, també en els 2000 m obstacles.

Clara

Clara

Finalment, la cinquena medalla va ser per a Carla Castillo (C.A. La Rabosa) que entrava tercera en el 800 m culminant una fantàstica temporada plena de medalles i éxits.

Sandra Lucia Marc

Altres participants foren, Alex Benavent (playas Castellon) en 400 i 100 ml, Andreu Sanchis, Andreu Martinez, Josep Sanchis, Eric Vila i Sandra Botella en la prova de 1500 ml, David Castillo i Camelia Filip en 400 ml i 200 ml i Ivan Gomez en pes, tots de La Rabosa.
Enhorabona a tots. !!

© 2007-2019 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de