Diego Gómez va rebre a la Filà Creuats Riberencs després del seu viatge a Itàlia.

“LA FILÀ CREUATS RIBERENCS EN EL POPOLI POP CULT FESTIVAL DE BAGNARA DI ROMAGNA (ITÀLIA)”


La setmana passada una representació de la Filà Creuats Riberencs es va reunir amb l’alcalde d’Alzira per a comentar-li l’experiència de la nostra participació en una nova edició del Popoli Pop Cult Festival que es va celebrar del 29 de juny al 2 de juliol en la ciutat italiana de Bagnara di Romagna (Itàlia).


Enguany és la novena edició d’este festival gastronòmico cultural en el qual han participant més de 20 països d’arreu del món (Vietnam, Cuba, Mèxic, Rússia…) i on es mostra la cultura i la gastronomia dels països participants. Nosaltres hem participant un any més amb el nostre plat més típic, la paella.
http://www.popolipopcultfestival.com/
Se li va comentar també el gran interés que té el Comune (ajuntament) di Bagnara di Romagna per a establir algun tipus de relació amb la nostra ciutat.


Diego Gómez va valorar molt positivament la nostra participació en totes les edicions d’este festival cultural on hem representat molt dignament a la nostra ciutat i al nostre País.
Sobre el tema de la relació amb el poble de Bagnara di Romagna, l’alcalde d’Alzira deixà una porta oberta perquè es puga establir algun tipus de vincle amb este poble d’Itàlia.

Text: Departament de comunicació Filà Creuats Riberencs.

© 2007-2019 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de