EL NOU BÀSQUET ALZIRA PRESENTA ELS SEUS EQUIPS PER A LA TEMPORADA 2012-2013

Com a novetat, els equips sèniors, júnior, cadets i infantils es traslladen al pavelló Pérez Puig, on entrenaran i jugaran els seus partits com a locals

El Nou Bàsquet Alzira va presentar dissabte passat davant la seua afició els seus equips per a la temporada 2012-2013 en un acte que va tindre lloc al pavelló Pérez Puig. La presentació oficial, que va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Manolo Nebot, va servir com a punt d’arrancada de la nova temporada que comença el proper cap de setmana.

Una de les novetats més importants en este començament de lliga és el trasllat dels equips sèniors, júnior, cadets i infantils, al pavelló Pérez Puig, on entrenaran i jugaran els seus partits com a locals. Els més menuts, alevins i benjamins, continuaran com fins ara al pavelló Fontana Mogort.

De cara a la temporada 2012-2013, el Nou Bàsquet Alzira disposarà de més de 140 jugadors i jugadores distribuïts en dotze equips, els mateixos que l’anterior campanya, dividits en sis categories, des de benjamins fins a sèniors, que representaran al club per tota la Comunitat Valenciana.

El primer equip, Piscinas Aqua Alzira, a les ordres un any més d’Alberto Lahoz, tornarà a militar en categoria autonòmica, després de l’experiència de la temporada passada, amb un planter renovat amb quatre incorporacions que reforçaran el joc interior i ajudaran a suplir les baixes de jugadors importants que es troben lesionats.

D’altra banda, el sènior masculí B, Blasmetal Aluminis Alzira, dirigit per Pep Borrull, jugarà un any més en la categoria de 1a Zonal. Amb un planter format pels jugadors sèniors més joves del club, l’equip aspira a treballar dur per a mantindre la categoria.

Completa l’estructura federada l’equip júnior masculí Base Sportleader NB Alzira, entrenat per segona temporada per Fran Pérez “Villa”, amb l’objectiu de consolidar a les joves promeses del Nou Bàsquet Alzira en el seu debut en la categoria de Preferent.

En categoria cadet, Toni Salom pren al relleu d’Alberto Lahoz al front del Gruphac-Centronet NB Alzira, amb el qual debutarà en la categoria de Preferent, després de l’ascens aconseguit la temporada passada. A més, Pau Ros entrenarà al cadet grana, que jugarà en categoria zonal.

Una vintena de jugadors formen els dos equips infantils masculins. Pep Borrull dirigirà a l’equip infantil Varenyam NB Alzira, que militarà en la categoria de Preferent, mentre que l’infantil grana estarà a les ordres, per segona temporada consecutiva, de Vicent Hervàs.

D’altra banda, en les categories de minibàsquet, Fran Pérez “Villa” entrena una temporada més l’aleví blau Piscinas Aqua Alzira, que militarà en la màxima categoria autonòmica, mentre que el segon equip aleví, el grana, estarà dirigit per Julio Albelda. Finalment, Rafa Ros entrenarà als més menuts del club, els benjamins, un grup renovat, format en la seua majoria per jugadors de primer any, que començaran la seua formació esportiva al nostre club.

La representació femenina del Nou Bàsquet Alzira la formen esta temporada el cadet femení, entrenat per Inma Sánchez, i el sènior, que dirigeix una temporada més Dani Cuenca, amb l’objectiu de continuar treballant per a consolidar un equip molt renovat.

Mantindre el nivell

Una vegada presentats els equips, va prendre la paraula el president del Nou Bàsquet Alzira, José Enrique Sanjuan, qui va justificar la decisió de traslladar als equips al pavelló Pérez Puig ––“una decisió molt difícil”, va dir– per la necessitat de mantindre el número d’hores i el nivell dels entrenaments, vitals per a continuar creixent com a club.

Malgrat les dificultats econòmiques, debudes a la retallada de les subvencions per part de l’ajuntament i de la conselleria, Sanjuan va animar als jugadors i als entrenadors a “competir al màxim nivell, per a representar de la millor manera possible a la nostra ciutat per les pistes de tota la Comunitat Valenciana”.

La intervenció del regidor d’Esports, Manolo Nebot, va tancar l’acte. En les paraules que va dirigir al nombrós públic present al pavelló, l’edil va destacar que el Nou Bàsquet Alzira és un dels pocs clubs de la nostra ciutat que, davant l’actual situació, mantindrà la pròxim temporada el nivell competitiu, així com el número d’equips i de jugadors, cosa que, va afegir Nebot, “es deu al treball i l’esforç de directius, jugadors i jugadores, pares, mares i familiars”.

Una vegada acabat l’acte, el sènior masculí Piscinas Aqua Alzira es va presentar davant la seua afició contra el CB Gandia. L’enfrontament, molt igualat, es va decidir a favor dels visitants per un ajustat 63-65.

© 2007-2019 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de