Estos Nadals el comerç d’Alzira sona a solidaritat

La Regidoria de Comerç ha posat en marxa estos Nadals una nova iniciativa anomenada “PER NADAL EL COMERÇ SONA A SOLIDARITAT”. Seguint la línia de la campanya “Per Sant Bernat el comerç sona a festa” volem encetar una sèrie d’actuacions amb l’objectiu d’unir l’activitat comercial amb diferents temàtiques (festa, solidaritat, cultura, esport, turisme…)

festalzira-2015

S’ha de tindre en compte la notable importància del comerç en l’economia local, el seu caràcter estratègic per a la generació d’ocupació i la vertebració que exercix en la vida i en l’activitat econòmica de les ciutats. Amb estes iniciatives volem aconseguir la seua connexió amb els diferents sectors perquè el comerç estiga present en tota l’activitat de la ciutat.

Cal remarcar el caràcter solidari de la campanya que es portarà a terme el dimecres 23 i el dissabte 26 de desembre. Fins a cinc estands es repartiran per les diferents zones comercials d’Alzira, on totes les persones podran adquirir la seua “bola solidària” al preu d’1 €.

Cadascuna d’eixes boles conté un descompte del 15 % per a utilitzar-lo en els comerços de la nostra ciutat adherits a esta campanya.

Isabel Aguilar, regidora de Comerç, espera una alta participació, ja que tota la recaptació es destinarà a l’Associació Comarcal Pro-Discapacitats PROSUB.

La regidora ha assenyalat un altre dels objectius d’esta campanya, i que no és altre que “Impulsar la mobilitat dels consumidors i consumidores dins de la nostra ciutat, i aconseguir que coneguen altres comerços ubicats fora de les seues zones habituals de compra”; cal aclarir que les boles solidàries contindran descomptes per a botigues de qualsevol part d’Alzira.

© 2007-2017 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de