La Falla Plaça d´Alacant a Italia

La Falla Plaça d´Alacant participa en un festival a Italia

Per 6é any consecutiu la Comissió Fallera de la Falla Plaça d´Alacant, participa en l´apartat Gastronòmic del Populi Pop Cult Festival en la seua edició del 2015 que tindrà lloc dels dies 25 a 28 de juny.

festalzira-

 

Aquest Festival s´ubica en la meravellosa ciutat amurallada  de Bagnara di Romagna, situada a la regió de l´Emilia Romagna, a uns 70 km. de Bolonya. Aquest any s´ha apostat fort en l´apartat gastronòmic amb un total de 14 països participants, on l´estand Espanyol defendrem el títol de millor plat que vam obtindre la passada edició.

festalzira--3

festalzira--2

Un total d´uns 2500 kg. de material, utensilis  i productes de la nostra terra han eixit  per carretera cap a la ciutat de Bagnara, on arribarem un total de 15 membres de la Falla per avió en diferents dies. Tot el muntant de l´expedició esta sufragat per la nostra Comissió, sense rebre cap ajuda, a diferència de la resta de delegacions d´altres països.

festalzira-7233 festalzira-7222

Cap assenyalar, que l´any passat la nostra Comissió va ser rebuda pel consistori encapçalat per l´Alcaldessa Na Elena Bastidas, i s´ens  va fer entrega d´una menció honorífica per la nostra trajectòria de divulgar la nostra Cultura i Gastronomia fora de la nostra terra.

 

Falla Plaça d´Alacant

© 2007-2017 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de