LA FILÀ CREUATS RIBERENCS FIRMA UN CONTRACTE DE COL·LABORACIÓ AMB LA SOCIETAT MUSICAL D’ALZIRA

Esta setmana una representació de la Filà Creuats Riberencs encapçalada pel seu Primer Tro i Capità Cristià 2018, es va reunir amb el President i la directiva de la Societat Musical d’Alzira en la seua seu social per a la firma d’un contracte de col·laboració amb motiu de la celebració del Desé Aniversari de la Filà i de l’ostentació de la Capitania Cristiana 2018.


Camilo Mascarell, President de la Societat Musical d’Alzira, va manifestar després de la firma del contracte que: «La Societat Musical d’Alzira està molt satisfeta de poder participar en l’any de la Capitania i del Desé Aniversari de la Filà Creuats Riberencs. Hem fet un gran esforç per poder estar en la festa dels Moros i Cristians de la Vila d’Alzira i esperem que el poble d’Alzira gaudisca del nostre treball».


D’altra banda, Agustín España, Pimer Tro i Capità Cristià 2018, va subratllar que: «Des de la Filà Creuats Riberencs sempre hem volgut apostar perquè els músics d’Alzira, i la Societat Musical d’Alzira concretament, participen en la nostra festa. Enguany especialment farem una gran aposta i esforç perquè la Capitania Cristiana i el Desé Aniversari de la Filà siguen un gran èxit a nivell musical».


La participació de la banda serà en dos actes, un concert de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira el 14 de juliol amb motiu de la celebració del Desé Aniversari i la participació en l’Entrà de la Capitania Cristiana 2018 del dia 6 d’octubre.

 

© 2007-2018 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de