L’alcalde d’Alzira convoca a una reunió urgent al president de la Junta Local Fallera

L’alcalde, Diego Gómez, convoca al nou president de la Junta Local Fallera, Jaume Bohigues, a la primera reunió oficial després de la seua elecció el mes passat.

L’objecte de la reunió serà tractar diversos punts d’interés dels quals l’alcalde, com a president nat de la JLF, necessita informació de primera mà:

1.- Aclarir el deute heretat de l’anterior directiva de la JLF: La nova directiva ha anunciat que hi ha un deute de 40.000 € i que s’ha incrementat en 10.000 € a l’últim exercici. Això es contradiu amb la notícia de finals del mes d’abril, on la directiva ixent declarava que la JLF havia aconseguit saldar “quasi” la totalitat del deute.

2.- Tractar l’anunci fet dilluns en la reunió de president de les Falles, sobre l’acord entre l’Ajuntament d’Alzira i la JLF d’increment de la subvenció a les comissions falleres que no tenen casal propi.

3.- Parlar dels projectes de futur de la nova directiva de la JLF. L’alcalde ja va rebre als dos candidats en la campanya electora però, des de la seua elecció, el nou president no ha mantés contacte amb Diego Gómez.

Tags: ,

© 2007-2019 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de