L’OBERTURA DELS DOSSERS DEL CRIST DE L’ALBORXÍ I SANT PERE

L’alcalde d’Alzira i les regidores de Festes i Cultura assisteixen a l’obertura dels dossers del Crist de l’Alborxí i Sant Pere

 

Com cada any, l’ultima setmana de juny, es celebren les festes en honor al Crist de l’Alborxí. La vice alcaldessa i regidora de Festes Isabel Aguilar, i Aida Ginestar, regidora de Cultura, Esports i Salut, van acudir a l’obertura del Dosser, acte que ha donat inici a les festes d’aquest barri.

festalzira-

Veïns i festers van acompanyar als presidents, Adela Ruiz i Javier Saez, així com a les noves Clavariesses Lourdes Escudero Rodrigo, Inma Pardo Castillo i Nuria Muñoz Pardo.

Ja són 24 anys els que aquest barri gaudeix de unes festes plenes d’actes i tradicions com la festa de la bromera, les atraccions d’infantils, la nit de varietats del dissabte i  la tradicional processó del diumenge.

Encara que els queda una setmana plena d’actes, ja estan preparant el que serà el 25 aniversari, de les festes en honor al Crist de l’Alborxí, el proper 2016.

festalzira-0000

Per altra banda ahir dijous, Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Isabel Aguilar, vice alcaldessa i regidora de Festes i Aida Ginestar, regidora de Esports, Cultura i Salut, van assitir a l’obertura del dosser de Sant Pere.

Com cada any, per estes dates, els veïns i veïnes dels carrers al voltant de l’església de Sant Joan celebren la festivitat de Sant Pere.

El dosser es pot visitat en el seu enclavament habitual, al carrer La Puríssima, 12. Sopar baix braç, jocs per als menuts, disfresses, jocs tradicionals, balls i el trasllat de la imatge de Sant Pere Apòstol a la Parròquia de Sant Joan Baptista, acompanyats pel grup de “Dolçaina i Tabalet” són alguns dels actes programats per commemorar esta festa.

Alzira és una ciutat on les festes de barris i partides es succeeixen al llarg dels dotze mesos de l’any, encara que aplegat l’estiu és on es concentra el major nombre d’actes

© 2007-2019 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de