A Reclam Editorial de majors volen ser “uelos”

Des de molt menuts tots volem ser mestres, artistes, metges o arquitectes. A Reclam Editorial no, nosaltres volem ser “uelos”. Però, què és un “uelo”? Un “uelo” és una persona major que gaudeix de la vida valenciana jugant a la petanca amb els amics, que té un parlar molt característic, carregat de dites valencianes ben típiques, que tot ho acompanya d’una misteleta i sempre té lloc a la panxa per a un bon esmorzar. Un “uelo” és la definició perfecta de persona major que amb estima i consciència aconsella les noves generacions amb anècdotes de joventut i cada dia seu al banc del poble, a la plaça, amb un somriure d’orella a orella i la satisfacció de la feina ben feta.

Reclam Editorial, de la mà de Virgínia Mínguez més coneguda com Palmera, presenta “Jo de major vull ser uelo”, una simpàtica publicació amb molta estima i molta tinta. Molta estima pel seu més absolut respecte i admiració per les persones majors i molta tinta perquè és tracta d’un llibre, d’una guia, 100% il·lustrada a tot color, amb una potencia visual magnètica i un format molt seductor.

Una publicació que es presenta aquest divendres 6 d’octubre a la Plaça Major de Benifaió, a les 19.00 h. Obert al públic, al bell mig de la plaça.

© 2007-2017 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de