RECLAM TORNA A RIMAR RODEJAT DE TALENT

Reclam Editorial ha tornat a la senda de la poesia i ahir ho va fer patent a la Casa de la Cultura d’Alzira, davant de diversos centenars d’assistents.

Va ser a aquest, un dels més reconeguts i emblemàtics llocs d’Alzira, on es va presentar, en la vesprada d’ahir, “Òpera prima poètica”, una compilació de poemes escrits per Aurelià Lairón Pla i acompanyada de les il·lustracions del reconegut pintor i il·lustrador Josep Esteve Adam.

L’obra, que ja va ser editada anys enrere, ha sigut recuperada i reeditada ara per Reclam Editorial, que ha apostat per un disseny més atractiu i inspirador, si cap, amb les màgiques il·lustracions del talentós Josep Esteve. Junt amb la poesia en color del pintor d’Algemesí, no pot faltar l’altra meitat del tresor: la poesia escrita pel polivalent Aurelià Lairón, qui ha optat per dividir la recopilació de poemes en quatre parts: Inspiració, Sentiments, Inquietuds i Vivències; on parla de l’amor, la ràbia, la melancolia que inspiren records i altres diverses inquietuds.

Alberto Sánchez, director de l’agrupació Ibn-Jafadja i Cap d’Estudis de la Societat Musical D’Alzira, va acompanyar els versos d’Aurelià amb un bellíssim recital de piano.

 

Sense dubte, una obra més que ens presenta Reclam Editorial, i una altra més que no ens podem perdre, com així ratifica la multitudinària acollida que va tindre la seua tornada al carrer i a les prestatgeries dels més embaladits lectors.

Tags: ,

© 2007-2019 festalzira Alzira (Valencia) Diseño Creativo de